Ápolás

einfach den passenden Boden finden

Ön milyen személyiség?

Tisztítás

Feldolgozás (nagyobb felületek): Hígítsa fel a b!design alaptisztító koncentrátumot 1:10 arányban vízzel (pl. 0,5 liter koncentrátum 5 liter vízhez), és ablaklehúzóval vagy törlőkendővel ossza el egyenletesen a padlón (ne hagyjon tócsákat). Tisztítógépekben is használható.

Feldolgozás (kisebb felületek): Hígítsa a b!design alaptisztító koncentrátumot, majd ossza el a felületen közvetlenül egy kicsavart, nedves törlőkendővel. Hagyja 5–20 percet állni, hogy kifejtse hatását. Ezalatt lássa el utókezeléssel a száraz felületeket. A feloldott szennyeződést alaposan távolítsa el ablaklehúzóval vagy enyhén nedves törlőkendővel. Törölje tisztára 2-3 alkalommal tiszta vízzel. Törölje szárazra. Teljes megszáradást követően kezelje b!design frissítővel.

Ápolás

Adja hozzá a mosóvízhez – 2 kupaknyi kb. 5 liter vízhez elég. Csavarja ki a törlőkendőt és enyhén nedvesen törölje át. Adott esetben törölje szárazra.

Megjegyzés: A különösen makacs foltok eltávolításához, valamint a padló alkalmankénti frissítéséhez és intenzív ápolásához a b!design frissítőt ajánljuk.

Frissítés

Használat előtt rázza fel. Egy kupaknyit (kb. 2 m²-hez) vigyen fel a felporszívózott padlóra, és egy kendővel egyenletesen dörzsölje be.

Megjegyzés: Rendkívül szennyezett padlók esetében (pl. nyilvános területen) szükség szerint b!design alaptisztító koncentrátummal végzett alaptisztítást, majd a végén b!design frissítővel történő ápolást javasolunk.