Garancia

A b!design star, maxi, maxi+ és tile kollekcióira 5 ÉV TELJES KÖRŰ KERESKEDELMI GARANCIÁT vállalunk.
A b!design clic kollekcióra 10 ÉV KORLÁTOZOTT KERESKEDELMI GARANCIÁT vállalunk.
A b!design clic home kollekcióra 5 ÉV KORLÁTOZOTT KERESKEDELMI GARANCIÁT vállalunk.
A MAGÁNCÉLRA HASZNÁLT LAKÓTEREK ESETÉBEN 25 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA VAN ÉRVÉNYBEN.

1. Érvényesség
Feltéve, hogy a padlót a használati utasításban szereplő adatok szerint ápolták és a megadott kopásállósági osztályon belül használták, valamint a burkolási útmutatások szerint rakták le, a garancia kizárólag a következő területekre terjed ki:

  1. Gyártási hibák
  2. Delamináció
  3. A jelentős, szokatlan színeltérések és elszíneződés, feltéve, hogy a padlólapokat nem tették ki közvetlen napsugárzásnak.

2. A garancia nem terjed ki a következőkre:

  1. Normál elhasználódás, szándékosan vagy rosszhiszeműen okozott károk: Olyan károk, amelyek szakszerűtlen lerakás vagy ápolás, nem megfelelő tisztítószer miatti kémiai lebomlás, lúgos alsó padlózatok, illetve hidrosztatikus nyomás, égés, repedés, kitüremkedés, foltosodás vagy a fényesség elvesztése – normális elöregedés vagy külső behatások – miatt következtek be.
  2. Munka vagy munkaköltség, amely a sérült padló eltávolításával és a cserepadló lerakásával kapcsolatos.
  3. Következményes károk

Használati korlátozások, megkésett bérbeadás stb., amelyek az érintett anyagok eltávolításával vagy ismételt lerakásával állnak összefüggésben. A mellékes vagy következményes károkkal kapcsolatos minden további kártérítés kifejezetten ki van zárva.
Ha a következményes károk a helyi törvényi előírások miatt nem zárhatók ki, a 2. pontban felsorolt korlátozások adott esetben csak részben alkalmazandók. Ezen garancia által specifikus jogok biztosítottak, és azokból nem származhatnak további követelések vagy jogok. Ezen garanciális teljesítések kizárólag az értékesítési partner/kereskedő azonnali értesítésével követelhetők. Az értesítéshez csatolni kell az eredeti számla másolatát, egy hiánytalanul kitöltött, képekkel ellátott jelentést, és a garanciális követelést csak az értékesítési partner/kereskedő hagyhatja jóvá.